Kujdesi ndaj klientëve

Na lejoni të ju ndihmojmë rreth llogarisë

Si të hapni llogari në Toti Shop

Për tu regjistruar ne Toti.Shop çka duhet të bëni është të klikoni tek “Llogaria ime” dhe të shënoni të dhënat tuaja në hapësirat përkatëse që ju kërkohen.Ju mund te regjistroheni edhe nëpermjet Facebook-ut apo Google. 
Ndërkaq, nëse keni porositur edhe më herët në Toti Shop, vetëm sigurohuni qe jeni të kyçur me llogarinë tuaj ekzistuese dhe nuk keni nevojë t’i shënoni të dhënat përsëri.

Nese porosia e juaj kalon vlerën 15€ çmimi i transportit është falas!

Dorëzimi i porosisë bëhet brenda 3 deri 7 ditësh.

Pasi qe te konfirmohet porosia, ne e vendosim produktin ne postë dhe brenda 3-7 ditëve porosia do te arrij tek ju.

INFORMACIONI I PAGESES

Listat e dëshirave janë koleksione të produkteve të dëshiruara të ruajtura nga klientët në llogarinë e tyre të përdoruesit, duke treguar interes pa qëllim të menjëhershëm për të blerë

Ju lutemi dërgoni një fotografi të artikullit me email në [email protected].
Në rast të një sendi të dëmtuar, ju lutemi dërgoni një fotografi që përshkruan qartë dëmin.
Në rast të një dërgese të pasaktë, ju lutemi shtoni edhe një fotografi të barkodit dhe etiketën në artikull.
Ne do t’ju kthehemi sa më shpejt që ta kemi verifikuar çështjen.
Nëse gabimi do të na atribuohet, atëherë ne mund t’ju ofrojmë ose një etiketë kthimi ose një kthim falas të artikullit (ve) të pasaktë; në vendet ku kjo nuk është e mundur, ne do të rimbursojmë kostot e transportit.
Në rastin e fundit, do të na duhet një kopje e faturës së transportit për rimbursimin.

Po ti mundesh! Nëse keni vendosur porosinë tuaj ndërsa jeni të regjistruar në llogarinë tuaj toti.shop, ju mund ta anuloni porosinë tuaj brenda 15 minutash pasi të jetë vendosur porosia juaj.